Home : Stiri : 2013-05-31
Doriti sa primiti pe e-mail noutati de pe site? Aflati mai multe aici!

Lansarea cartii "Preasfanta Fecioara Maria Impotriva Diavolului in Ritualul de Exorcizare" la Oradea - 1 iunie, 2103

31.05.2013, Oradea, RO - Greco-Catolica.org Afisari: 8764   Tipareste articol     Trimite acest articol pe e-mail
Lansarea cartii "Preasfanta Fecioara Maria Impotriva Diavolului in Ritualul de Exorcizare" la Oradea - 1 iunie, 2103, orele 19:00 - la Manastirea Franciscana "Maica Domnului"
Lansarea cartii "Preasfanta Fecioara Maria Impotriva Diavolului in Ritualul de Exorcizare" la Oradea - 1 iunie, 2103, orele 19:00 - la Manastirea Franciscana "Maica Domnului"

Sambata, 1 iunie 2013, incepand cu orele 19:00 va avea loc la Manastirea Franciscana "Maica Domnului" din Oradea lansarea cartii "Preasfanta Fecioara Maria Impotriva Diavolului in Ritualul de Exorcizare" scrisa de Don Francesco Bamonte, exorcist al Romei si Presedinte al Asociatiei Internationale a Exorcistilor.

Adresa bisericii este: str. Corneliu Coposu nr. 2/A – Parcul Olosig, Oradea.

Evenimentul este organizat de Episcopia Greco-Catolica de Oradea impreuna cu Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Teologie Greco-Catolica, Departamentul Oradea, cu binecuvantarea si in prezenta Preasfintiei Sale Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea.

Cartea va fi prezentata de Don Renzo Lavatori, academician, prof. dr. docent, teolog si demonolog, si parintele greco-catolic Anton Cioba, licentiat la Roma cu pregatire in domeniul demonologiei.

Cu aceasta deosebita ocazie, parintele Anton Cioba a avut bunavointa sa ne ofere un interviu care poate fi accesat la adresa: Interviu despre exorcisme si rugaciuni de eliberare cu preotul greco-catolic Antion Cioba, participant la astfel de rugaciuni speciale.

Cartea are un cuvant inainte scris de PS Claudiu Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore Greco-Catolice, din cate citam:

"E de remarcat faptul ca tot continutul acestui volum este sau ar trebui sa fie cunoscut oricarui crestin. Gasim notiuni de baza de cristologie, de mariologie, de demonologie, impreuna cu  fragmente consistente din Catehismul Bisericii Catolice. Partea cu adevarat inedita si care sustine incontinuu ritmul entuziast al acestei carti, este data de perspectiva cu totul neasteptata: cel care confirma involuntar minunata tesatura spirituala ce sustine viata ordinara, aparent banala, a oricarui crestin, este tocmai diavolul! De cate ori nu recitam binecunoscuta rugaciune Nascatoare cu Dumnezeu sau Ave Maria ca pe un exercitiu repetitiv, fara prea mult elan? Ei bine, cartea de fata ne dezvaluie un lucru senzational si anume acela ca Iadul intreg se cutremura intr-un astfel de moment! Citind randurile ce urmeaza, e ca si cum am vedea aceeasi realitate, binecunoscuta, privind-o insa din cealalta parte a oglinzii. Avem o confirmare directa, imediata, a eficacitatii spirituale cu totul extraordinara a obisnuitelor noastre practici spirituale, cele pe care Biserica ni le pune in mod curent la dispozitie."

Cartea a fost editata de tipografia IHTYS din Oradea iar detalii despre obtinerea ei pot fi gasite la adresa: http://editura-ihtys.blogspot.com/


Comentarii
Posteaza comentariu
Nume sau nick-name:*
Adresa de e-mail:*      
Titlu comentariu:*
Comentariu:*
* - toate campurile sunt obligatorii

Versetul Zilei
Tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica mea si portile iadului nu o vor birui. Si tie iti voi da cheile imparatiei cerurilor, si orice vei lega pe pamant legat va fi legat si in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant dezlegat va fi si in ceruri. (Mt. 16, 18-19)
Abonament:
Stiri aleatorii
21.11.2013 Cardinalul Lucian Muresan se i...
Eminenta Sa Cardinal Lucian Muresan, Arhiepiscop Major si Intaistatator al Bisericii Romane Unite cu... citeste »

28.11.2013 Sub protectia jandarmilor, gre...
Dupa 64 de ani, greco-catolicii din Vasad, judetul Bihor, au reintrat în biserica greco-catoli... citeste »

M E M O R A N D U M
catre Statul Roman
al credinciosilor
greco-catolici
din Romania
si din intreaga lume
3764888